Удобен и практичен слинг за носене на бебе MiniMonkey

Практично решение е използването на слинг от тип торба. Те се поставят бързо и лесно. “Пренасят” тежестта на бебето от ръцете към рамото и гърба като ги освобождават за въшене на домакинска работа или готвене.

Практично решение е използването на слинг от тип торба. Те се поставят бързо и лесно. “Пренасят” тежестта на бебето от ръцете към рамото и гърба като ги освобождават за въшене на домакинска работа или готвене.

Слинговете на холадския производител MiniMonkey позволяват за да носите бебето в 3 позиции в зависимост от неговата възраст.

При новородените бебета и до навършването на 3 месеца когато укрепват гръбчетата им се използва позиция “Банан”. Бебето се чувства много добре в слинга защото е сгушено в родителя като усеща неговата топлина и чува ударите на сърцето му. Биенето на родителското сърце, което е познато на бебето от утробата на майкта и топлината го успокояват. Затова бебетата носени в слингове са по-спокойни и плачат по-малко.

При позиция “Банан” поставяте бебето диагонално на слинга като главата му да опре във външния край на слинга, а краката му са към носещия. После само провирате главата и рамото си през презрамката и се изправяте. Това е всичко. Вече сте готови да носите бебето в слинга.

След 3 месец, когато гръбчето на бебето е укрепнало по-подходяща става позиция “Кенгуру”. При нея бебето е с лице напред а крачетата му са свити напред и нагоре. То може да наблюдава какво върши родителя и какво се случва напред. Неговата глава удобно се обляга на презрамката.

След навръшване на 9 месеца вече може да носите бебето в позиция “На хълбок”. Както подсказва името детето обкрачва хълбока на родителя. Закопчалката на слинга трябва да е на гърдите му, така че той да застане точно над ханша.

Ако желаете може да използвате слинга като хамак за новородени бебета. Завръзвате го на бебешката кошарка или легло. Приспиването е лесно като леко полюшвате леко бебето напред назад.

MiniMonkey слинговете са изработени само от 100% памук, който не запарва бебето. Те може да се перат на 40 градуса в перална машина при ниски обороти. Закопчалката е пластмасова и лесно се кликва. Има допълнително обезопасяване от случайно разкопчаване.

Може да избирате между различни свежи цветове като оражево, лилаво, лайм, червено и други. Удобството на слинговете MiniMonkey се дължи на мека подложка на рамото, която облекчава натиска от тежеста на бебето. Слинговете съответстват на европейските изисквания за беопасност.

Преди да използвате слинг MiniMonkey задъжително трябва да се запознаете с инструкциите за безопасност. Производителят е направил също така видео инструкции как се поставя и сваля слинга с бебето за всяка позиция. Може да научите повече като кликнете тук.

Не винаги използването на слинг се получава от първия път. Необходимо е да проявите търпение и да приучите бебето да свикне със слинга. Не се отказвайте а пробвайте няколко пъти докато вие и бебето се чувствате добре.

Много родители използват слинговете като алтернатива на бебешките колички. Особено при кратки излизания и разходки е по-бързо и удобно да сложите бебето в слинг вместо да изкарвате количката.

Може да поръчате слинг MiniMonkey от онлайн магазин iBebe.bg или на телефон 0899 102510 с безплатна доставка до цялата страна.

В комплекта на слинга е включено упътване за употреба.

При въпроси относно продукта или неговото използване не се колебайте да се обадите на посочения телефон.

Надяваме се, че сме ви убедили в ползите от носенето на бебето в слинг и че статията ви е била полезна.